smobilabonnemang.se

Mobilabonnemang Telia

Väljer du ett mobilabonnemang från Telia kan du vara säker på att det finns något som passar alla. Telia har tagit fram ett mycket stort och varierande utbud av abonnemang som lämpar sig lika bra för den som surfar då och då, som för den som vill streama och få tillgång till tjänster som C More och Netflix på samma gång.

Operatör

Surf

Bindningstid

Uppsägningstid

Samtal/sms

Pris

Telia

3–40 GB
0-24 mån
3 månader
Fria samtal och sms

Telia senior

Telia har inte bara tänkt på lägre kostnader till sina Telia senior mobilabonnemang, utan de har även tagit fram mobiltelefoner som lämpar sig bra för ändamålet. Här kan du välja mellan två olika mobiler, där ena är en smartphone och det andra en mer klassiska vikbar telefon. Här köper du både mobiltelefon och abonnemang tillsammans. 

Telia student

Telia erbjuder studentabonnemang med ungdomsrabatt som gäller fram till du är 28 år. Med mobilabonnemanget kan du välja mellan tre förmåner; mer surf, högre hastighet på bredbandet eller mobilt bredband med 20 GB/surf i månaden. I ungdomsabonnemanget kan du även välja mellan 15 GB, 40 GB eller obegränsad surf. 

Telia familjeabonnemang

Med Telia familjeabonnemang kan du få obegränsad surf till alla dina familjemedlemmar. Här hittar du även abonnemang som innehåller fri tillgång till Netflix och C More, samt HBO Max. Som mest kan du lägga till upp till 8 personer, där varje ny användare. 5 G ingår alltid och du surfar och ringer utomlands (inom EU) för samma pris som i Sverige. 

Mobilnät

Telias mobilnät är känt för att vara mycket välfungerande och stabilt. Här har operatören lagt ner mycket tid och engagemang på att fördubbla sina 4G-master och samtidigt öka 5G i hela landet. Genom att bygga flera nya mobilmaster i landets många skogslän kan du vara säker på att alltid ha bra uppkoppling när du behöver.

Omdöme från andra kunder

Hos Telia finns både positiva och negativa omdömen att ta hänsyn till innan du väljer ett abonnemang. På Trustpilot.com kan du läsa hur kunderna upplever Telia.  

Kontakta Telia

Att kontakta Telia är mycket enkelt och det finns flera olika sätt som du kan nå fram till kundsupport för att få svar på dina frågor och funderingar.

Telefon:

Slå en signal till telefonnummer: 90 200 om du vill veta mer om Telias tjänster och abonnemang.

E-post:

Behöver du skicka ett mail till Telia kan du använda dig av mailadress: telia-info@telia.se.

Hemsida:

På hemsidan Telia.se kan du få mer information om operatören och deras abonnemang.

Vanliga frågor och svar

Det finns möjlighet att byta abonnemang hos Telia, t.ex. om du vill ha mer surf. Under bindningstiden kommer du dock endast kunna byta till dyrare abonnemang. Vill du däremot förlänga bindningstiden och få en ny telefon behöver det vara maximalt 90 dagar kvar på den bindningstid du har idag.
Det är inte alla abonnemang hos Telia som har bindningstid. Du har själv möjlighet att välja om du vill binda upp dig eller inte. Fördelen med att binda sig är att du får tillgång till mycket lägre priser. Köper du abonnemang och telefon på samma gång kommer du alltid att ha en bindningstid på 12–24 månader.
Via Telia kan du ångra ditt mobilabonnemang förutsatt att du nyttjar ångerrätten inom loppet av 14 dagar från köptillfället. Här kan du antingen använda dig av retursedeln eller så kontaktar du kundsupport på 90 200 för att få hjälp att ångra ditt köp direkt. Du väljer den metod som passar bäst.
Att förlänga Telia mobilabonnemang är fullt möjligt. Det enda du gör är då att kontakta kundtjänst för att förlänga bindningstiden. Utan bindningstid fortsätter abonnemanget att löpa på som vanligt, men med andra kostnader. Vill du ta en ny telefon och förlänga i samband med detta måste det vara mindre än 3 månaders bindningstid kvar på ditt nuvarande.