Halebop

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 röster, medeltal: 5,00 av 5)
Loading...

Hastighet på upp till 100 Mbit/s.

Delar samma nät som Tele2, Telia och Telenor

Enkla kontantkort både i Sverige och utomlands.

I utbudet  av tjänster finner man mobiltelefoni i diverse olika tappningar. Deras prissättning bygger på att man endast ska behöva betala för det man behöver.. Endast de dyrare tjänsterna har ett obegränsat antal samtal och meddelanden.  Ringer man flitigt eller skickar många meddelanden blir man således tvungen att per automatik betala lite mer. Oavsett vilken lösning man väljer går tjänsterna att få både som kontantkort och abonnemang.

Mobilabonnemang


Användning / månad
 För mobilt bredband har de samma upplägg och prissättningsmodell som för mobiltelefoni. Det vill säga att man har att välja mellan att skaffa mobilt bredband som abonnemang eller kontantkort, i utförandet stor eller liten. Då mobilt bredband inte kommer med några samtal eller meddelanden är det endast mängden data som skiljer dem åt. Den tillgängliga hastigheten är densamma oavsett om man har är mobiltelefoni- eller bredbandskund. Precis som för mobiltelefoniabonnemanget kan man köpa extra data om man har förbrukat månadens inkluderade mängd.

Mobilt bredband

Halebop grundades år 2000, vilket gör dom till  en av Sveriges äldsta lågprisoperatörer. De var från början kända som en ungdomsoperatör vars främsta dragplåster var ett kontantkort med  en ofantlig mängd SMS. Mycket har hänt sedan dess och Halebop har definitivt hängt med i utvecklingen. Nuförtiden erbjuder de såväl abonnemang som kontantkort och även mobiltelefoner och surfplattor. Vi ska titta närmare på vad som kännetecknar Halebop som mobiloperatör och vad som gör dem unika.

 

Hur är de som operatör?

Halebop är ett varumärke som ägs av Telia och ingår således i Telias nät. Det innebär att man som kund får väldigt bra täckning var man än befinner sig i Sverige. Under flera år har Halebop fått höga betyg när det kommer till kundnöjdhet[1]. Nyligen lanserade man till exempel en tjänst som ger kunder möjligheten att byta in sin gamla telefon mot ett förmånligt pris på en ny telefon[2]. Deras kännetecken har blivit att ligga i framkant när det gäller att erbjuda vad tekniskt medvetna kunder förväntar sig.

Halebobp rubbet med iphone

Rabatter, roaming och övrigt

Är man student så kan man få ett urval av deras tjänster till ett extra förmånligt pris. När det kommer till utlandspriser och roaming är dock Halebop inte särskilt förmånliga. Det gör dem främst till en operatör för den som ringer till och från Sverige. Under lång tid har Halebop utmärkt sig som prisvärda och kundvänliga. För den som vill ha ett hyfsat utbud av mobila tjänster till en relativt billig kostnad  är de därför ett bra alternativ. Deras höga kundvänlighet är dessutom ett stort plus.med tanke på att många operatörer idag fokuserar på att pressa priser på bekostnad av personlig service.

Jämför mobilabonnemanget

Halebop kr / gb data

Referenser

  1. myNewsDesk.se. Halebop. Halebop har Sveriges nöjdaste kunder! Igen. 14 mar, 2017.
  2. myNewsDesk.se. Halebop. Halebop Re-loved – ger din gamla mobil ett nytt liv. 23 nov, 2016.
  3. Halebop.se. Halebop. Utlandspriser. 21 apr, 2017.
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - smobilabonnemang.se - Alla rättigheter förbehållna.