smobilabonnemang.se

Fello mobilabonnemang

Fello mobilabonnemang har blivit en mycket uppskattat för den som vill ha det så enkelt som möjligt. Alla abonnemang är mycket enkla att förstå sig på, samtidigt som de är flexibla och ger dig full frihet. Här surfar och ringer du utan någon bindningstid eller uppsägningstid, oavsett vilket abonnemang eller mängd surf du väljer.

Om du vill lära dig mer om Fellos mobilabonnemang och till och med jämföra priserna, kolla gärna mer information på Mobilabonnemanget.nu.

Sidan innehåller sponsrat innehåll.

Operatör

Surf

Bindningstid

Uppsägningstid

Samtal/sms

Pris

Fello

2–50 GB
Ingen bindningstid
Ingen uppsägningstid
Fria

Fello Student & Senior

Fello erbjuder rabatter för både studenter såväl som seniorer. Med Fello student får du lägre priser och samtidigt ett abonnemang som är pålitligt och som ger en bra mängd surf. Som student kan du välja abonnemang med 6–70 GB surf. För seniorer hittar du abonnemang på 3–32 GB surf, du kan jämföra Fello Senior priser på Mobilabonemanget.nu.

Mobilnät

Precis som många andra operatörer använder sig Fello av Telias mobilnät. På så sätt kan du vara säker på att du får en riktigt bra täckning i de flesta delar av landet, samtidigt som du kan ringa, mms:a och sms:a fritt. Använder du dig av Fello får du samma högkvalitativa täckning i både 2G, 3G och 4G som Telias egna kunder.

Är Fello bra enligt andra användare?

Fello har fått fantastiska recensioner från tidigare och nuvarande användare. Operatören är som mest populär hos studenter, som är i behov av ett bra och pålitligt abonnemang som inte kostar alldeles för mycket. Några enstaka negativa omdömen handlar om den kundsupport som operatören erbjuder. På Trustpilot.com kan du läsa fler omdömen och recensioner. 

Kundtjänst

Det finns flera sätt att gå tillväga om du vill komma i kontakt med Fellos kundtjänst. Här hittar du kontaktuppgifter för mail såväl som telefonsamtal.

Telefon:

Kontakta Fello på telefonnummer: 077-033 22 22 om du vill prata direkt med en kundtjänstmedarbetare.

E-post:

Vill du hellre maila använder du dig av mailadressen: hello@fello.se, eller skriver i chatten.

Hemsida:

På hemsidan Fello.se kan du läsa mer om abonnemangen och hur operatören fungerar.

Vanliga frågor och svar

Fello erbjuder inte abonnemang för familj i dagsläget. Däremot kan du använda dig av operatörens olika abonnemang till barn under 18 år. Här är det du som målsman som kommer att stå på abonnemanget och du får möjlighet att välja mellan 3–32 GB surf till mycket låga kostnader.

Vill du se hur mycket surf du har kvar på Fello? Genom att logga in på Mina Sidor kan du hitta all information som du behöver gällande ditt abonnemang. Här kan du se hur mycket surf du har använt och hur mycket du har kvar, men du kan också ändra dina kontaktuppgifter eller hitta information om fakturor.

Fello är ett bra alternativ för dig som vill ha en billig operatör med ett mycket stabilt nät. Fello använder sig nämligen av Telias nät och erbjuder utmärkt täckning i både 2G, 3G och 4G. I dagsläget har operatören inte 5G tillgängligt och därför kan du ännu inte surfa på detta.
Hos Fello har du möjlighet att själv byta ditt abonnemang när du känner för det. Du behöver inte ens kontakta kundsupport eller skicka in några nya uppgifter. Det enda du gör är att gå in på Mina Sidor och själv välja det abonnemang som du vill ha. I samband med att du byter försvinner ditt gamla abonnemang och ersätts med det nya.

Vill du avsluta abonnemang hos Fello kan du göra det direkt via hemsidan. Vill du behålla ditt nuvarande nummer beställer du bara ett abonnemang från den nya leverantören och ditt nummer kommer då automatiskt att flyttas med. Känner du dig osäker kan du alltid kontakta operatörens kundtjänst för vägledning.