smobilabonnemang.se

Bästa familjeabonnemanget - mobil

Är du på jakt efter det bästa familjeabonnemanget för mobil? Med ett familjeabonnemang är det möjligt att endast köpa ett abonnemang och sedan låta samtliga familjemedlemmar använda sig av det. Dock kan det vara svårt att veta vilket som är bäst. Här nedan listar vi de bästa familjeabonnemangen till mobil.

Sidan innehåller sponsrat innehåll.

Operatör

Surf

Samtal/sms

Pris

Tele2

12 GB–Obegränsad surf
Fria

Telenor

5 GB–Obegränsad Plus
Fria

Tre

5 GB–Obegränsad
Fria

Comviq

30 GB per person
Fria

Jämför mobilabonnemang för familj

Att hitta ett bra familjeabonnemang är inte alltid det lättaste. Därför rekommenderar vi att du jämför mobilabonnemang för familj hos Mobilabonnemanget.nu, eller andra jämförelsesidor, innan du fattar ett beslut. Då kan du få en överblick över abonnemang specifikt framtagna för flera användare. I de flesta fall kan du själv välja hur många personer du vill lägga till. Genom att jämföra abonnemang kan du få du en snabb och bra överblick av marknaden, samtidigt som du kan hitta det bästa familjeabonnemanget för dig.

Tele2 familjeabonnemang

Med Tele2 familjeabonnemang kan du själv välja den surfmängd som passar er bäst. Här hittar du abonnemang på allt från 12 GB surf till obegränsad GB surf för hela familjen. Du väljer det abonnemang som du vill ha och kan därefter lägga till nya användare för endast 199 kronor i månaden. 

Telenor familjeabonnemang

Telenor familjeabonnemang är specifikt framtagna för att passa människor i alla åldrar. Du väljer bara det abonnemang du vill ha och lägger därefter till användare efter önskemål och behov. Som mest kan du lägga till 8 personer på abonnemanget. 

Tre familjeabonnemang

Tre familjeabonnemang är flexibla, pålitliga och ger dig en riktigt bra lösning för både dig, eventuell partner och barn. Här hittar du abonnemang med 5 GB surf, men kan också välja att surfa obehindrat från alla enheter som är kopplade till abonnemanget. Det tillkommer en liten extra månadskostnad utöver standardkostnaden för att lägga till en ny användare för abonnemanget du valt. 

Comviq familjeabonnemang

Comviq familjeabonnemang är en bra lösning som passar hela familjen. Här skaffar du först ett huvudabonnemang och kan därefter surfa med 30 GB per person. Alla användare får också 15 GB surf i utlandet såväl som fria sms och samtal. Du kan lägga till upp till sex stycken familjemedlemmar i abonnemanget.

Välja mobilabonnemang för familj – 4 tips

Att välja mobilabonnemang till familjen är inte alltid det lättaste och det finns flera saker som är viktiga att ta hänsyn till. Här nedan listar vi de bästa tipsen när du ska köpa familjeabonnemang, så att beslutsprocessen blir enklare.

1. Surfmängd

Är ni en familj som gillar att surfa mycket är surfmängden naturligtvis viktig att ta hänsyn till. Att det finns tillräckligt med surf är extra viktigt för den som har tonåringar som gärna streamar eller som gillar att vara inne på sociala medier. Titta på hur abonnemanget är uppbyggt och hur mycket surf var och en får tillgång till.

2. Täckning

Att ni har en bra och pålitlig täckning är naturligtvis också av högsta vikt. Det preliminära syftet med mobiltelefoner är att ni ska kunna kontakta varandra eller hitta snabb information när ni behöver. Använd en operatör som ger tillgång till ett pålitligt och seriöst nät. Här är t.ex. Telias nät mycket uppskattat, såväl som Tres nät.

3. Antal användare

Bara för att det är ett familjeabonnemang innebär det inte att du kan lägga till hur många användare som helst. Det vanligaste är att det finns en maxgräns för hur många personer som kan få tillgång till det. Vissa operatörer erbjuder maximalt 6 personer, medan andra erbjuder upp till 8 personer eller fler. Kontrollera vad som gäller innan du väljer.

4. Pris

Ett bra familjeabonnemang ska inte bara ge er rätt mängd surf och ha en bra täckning, utan det ska också komma med ett riktigt bra pris. Priserna för familjeabonnemang kan variera väldigt mycket. Här bör du inte bara titta på priset för själva huvudabonnemanget, utan också hur mycket det kostar att lägga till nya personer.