Jämför kontantkort

Kontantkort har på senare tid fått oförtjänt dåligt rykte. Mycket beror på att de hos många operatörer har nedprioriterats till förmån för abonnemang. Ser man till utvecklingen den senaste tiden så erbjuder allt färre operatörer kontantkort. Men det finns fortfarande mycket att hämta hos de operatörer som faktiskt fortfarande har denna tjänst. Den största fördelen med kontantkort är att man får väldigt bra kontroll över sina utgifter. Detta kan vara väldigt bra om man planerar att skaffa mobiltelefoni åt sitt barn eller åt någon som av diverse anledningar inte har full kontroll över sin egen förbrukning.

Vad bör man jämföra?

När det kommer till kontantkort så är det en riktig vattendelare huruvida kontantkortet slutar att fungera efter en månad. Detta beror på att många kontantkort egentligen är maskerade abonnemang. Så, om du vill vara säker på att kontantkortet går att använda även om man inte fyller på varje månad så se till att skaffa ett hos en operatör med en basprislista. Detta säkerställer att man inte måste fylla på varje månad bara för att kunna använda telefonen.


Användning / månad
 Vilka kontantkort är bäst?

Ska sanningen fram så har under den senaste tiden de flesta kontantkort framstått som ganska likvärdiga. Många av lågprisoperatörerna erbjuder kontantkort som förvisso är prisvärda men samtidigt egentligen är abonnemang. Om man inte fyller på månadsvis så slutar de ofta att fungera. Detta står i kontrast till de större operatörerna som fortfarande tillhandahåller klassiska kontantkort som fungerar oavsett hur ofta man fyller på dem. En stor fördel med kontantkort är att man som resenär kan skaffa ett i varje nytt land utan att behöva oroa sig för obetalda kostnader eller faktureringsproblem.

Referenser

  1. Expressen.se. Byt till kontantkort – spara tusentals kronor. 1 nov, 2016.
  2. Computer Sweden. Svenska kontantkort bäst för utländska turister. 15 jun, 2012.
  3. Dagens Nyheter. Spärrar viktiga när barn får mobiltelefon. 10 okt, 2015.
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - smobilabonnemang.se - Alla rättigheter förbehållna.