Jämför kontantkort

Kontantkort har på senare tid fått oförtjänt dåligt rykte. Mycket beror på att de hos många operatörer har nedprioriterats till förmån för abonnemang. Ser man till utvecklingen den senaste tiden så erbjuder allt färre operatörer kontantkort. Men det finns fortfarande mycket att hämta hos de operatörer som fortfarande erbjuder denna tjänst.


Användning / månad
 Vilka fördelar finns det med kontantkort?

Den största fördelen med kontantkort är att du får väldigt bra kontroll över dina utgifter. Detta kan vara väldigt bra om du planerar att skaffa mobiltelefoni åt ditt barn eller åt någon som av diverse anledningar inte har full kontroll över sin egen förbrukning. En annan stor fördel med kontantkort är att du som resenär kan skaffa ett i varje nytt land utan att behöva oroa dig för obetalda kostnader eller faktureringsproblem.

Ett kontantkort är lämpligt för personer under 18 år eller som har betalningsanmärkningar. Då dessa personer inte får skaffa ett abonnemang är kontantkort oftast den enda lösningen för att få tillgång till surf, samtal och SMS.

jämför de bästa och billigaste kontantkorten

Vad bör man jämföra?

När det kommer till kontantkort så är det en riktig vattendelare huruvida kontantkortet slutar att fungera efter en månad. Detta beror på att många kontantkort egentligen är maskerade abonnemang. Så, om du vill vara säker på att kontantkortet går att använda även om du inte fyller på varje månad så se till att skaffa ett hos en operatör med en basprislista. Detta säkerställer att du inte måste fylla på varje månad bara för att kunna använda telefonen.

Vilka kontantkort är bäst?

Ska sanningen fram så har under den senaste tiden de flesta kontantkort framstått som ganska likvärdiga. Många av lågprisoperatörerna erbjuder kontantkort som förvisso är prisvärda men som egentligen är abonnemang. Om du inte fyller på månadsvis så slutar de ofta att fungera. Men tillskillnad från lågprisoperatörerna erbjuder de större operatörerna fortfarande klassiska kontantkort som fungerar oavsett hur ofta du fyller på dem.

Referenser

  1. Expressen.se. Byt till kontantkort – spara tusentals kronor. 1 nov, 2016.
  2. Computer Sweden. Svenska kontantkort bäst för utländska turister. 15 jun, 2012.
  3. Dagens Nyheter. Spärrar viktigt när barn får mobiltelefon. 10 okt, 2015.
Tack! Jag använde ert jämförelse verktyg och hittade ett billigare alternativ. Jag sparade över 2000 kr / året! - Sven, Malmö
Tjänsten tillhandahålls av Summarum Media AB. Du kan nå oss via email på [email protected] Summarum Media AB - Broholmen 10 - 00530 Helsingfors - Finland Kontakta oss
Summarum Media AB - bastamobil.se - Alla rättigheter förbehållna.